U nastavku prilažemo obavijest koju smo dobili od Lučke uprave Rijeka:

 

OD 4.11.2019. GODINE NAJAVU ULASKA TERETNIH VOZILA U RIJEČKU LUKU MOGUĆE IZVRŠITI ISKLJUČIVO PUTEM ONLINE APLIKACIJE PORTUNUS.HR

 

U ponedjeljak, 4.11.2019. započinje isključiva primjena aplikacije Portunus.hr za online najavu ulaska teretnih vozila na područje riječke luke i više neće postojati mogućnost najave za ulazak kamiona fizičkim putem. Stoga, sve najave dolazaka kamiona u lučko područje za mjesec studeni, moraju biti prijavljene preko online aplikacije.

 

Ovim putem upućujemo hitan poziv da pristupite novoj aplikaciji te o uvođenju ovog novog sustava obavijestite sve svoje poslovne korisnike i partnere koji ulaze u područje riječke luke kojim upravlja Lučka uprava Rijeka. Molimo Vas da se u što kraćem roku upoznate s novom procedurom kako bi se izbjegle eventualne poteškoće i omogućilo nesmetano obavljanje djelatnosti na lučkom području.

 

Kako bi procedura ulaska kamiona u riječko lučko područje bila što jednostavnija, brža i sigurnija te isplativija, Lučka uprava Rijeka je još u srpnju 2019. godine uvela inovativno rješenje za sve svoje korisnike putem posebne aplikacije portunus.hr.

 

Kao što je navedeno, isključiva primjena aplikacije započinje u ponedjeljak, 4.11.2019. godine stoga molimo korisnike da se u što kraćem roku upoznaju s novom procedurom kako bi se izbjegle eventualne poteškoće i omogućilo nesmetano obavljanje djelatnosti na lučkom području.

 

Detaljne informacije o aplikaciji su dostupne na linkovima niže:

 

Kontakt: +385 40 396 276

portunus@ipc.hr