Poštovani,

 

Nastavno na nižu obavijest o novoj proceduri ulaska kamiona na terminal koja je stupila na snagu 12. lipnja 2017., ovim putem željeli bismo Vam skrenuti pažnju na kontrolu unosa kontrolnika, čiji unos u svijetlu nove procedure rade carinici na ulazu, te poteškoća s prikazom istih koje je pokazala nedavna provjera od strane carine.

 

Molimo notirajte sljedeće:

 

  • Kontrolnike ulaska u zonu K-447 za kamione sada unosi carina te iste nije potrebno ispravljati ili nadopunjavati (ukoliko nema materijalne promjene broja kontrolnika)
    •  
  • Za ostale unose kontrolnika u polje unosa moguće je unositi ISKLJUČIVO BROJ kontrolnika (bez ikakvih tekstualnih dodataka, datuma i sl)

 

Podsjećamo vas da prema naputku koji je u primjeni od 12. lipnja 2017. vozači kamiona više nemaju nikakve potrebe zadržavati se ili zaustavljati na prilaznoj traci terminala. Od početka primjene nove procedure za ulazak, naši djelatnici vrše kontrolu te upozoravaju vozače koji se ne pridržavaju ovog pravila. Nažalost, dosadašnja iskustva pokazala su da pojedini vozači usprkos izravanim uputstvima i komunikaciji od strane djelatnika AGCT-a ne poštuju naputak o zabrani zaustavljanja na prilaznoj cesti.

 

Molimo notirajte da nismo u mogućnosti tolerirati takvu vrstu ponašanja te će se ista sankcionirati privremenom mjerom dnevne zabrane ulaska.

 

Vozač na kojega se primjeni ova sankcija neće moći izvršiti transakciju radi koje je došao na terminal – odnosno neće biti moguće izvršiti dostave ili preuzimanje kontejnera.

 

Apeliramo da i Vi dodatno upozorite vaše auto prijevoznike, a sa ciljem osiguranja nesmetanog izvršenja naručenog posla.

 

Nadamo se da takvih izoliranih slučajeva više neće biti što će omogućiti dodatno poboljšanje razine naše usluge na obostrano zadovoljstvo.

 

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i podršci,

 

Vaš AGCT