Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Networking seminar na temu malezijskog palminog ulja koji će se odžati u Zagrebu 31. kolovoza 2016.

 

 

Ovaj jednodnevni seminar održat će se u Hotelu Esplenada u Zagrebu te predstavlja središnji događaj u sklopu programa promocije palminog ulja koje organizira Vijeće malezijskog palminog ulja (MPOC). Ovaj program razvijen je u sklopu nastojanja za daljnjim promicanjem tržišnog potencijala i prisutnosti malezijskog palminog ulja na području Europe.

 

Delegaciju MPOC-a predvodi g. Tan Sri Datuk Dr. Yusof Basiron, predsjednik uprave MPOC-a, te viši predstavnici iz industrije malezijskog palminog ulja. Glavni naglasak tijekom posjeta izaslanstva regiji biti će poslovni sastanci, posjete hrvatskim tvrtkama te umrežavanje sa poslovnom zajednicom u Hrvatskoj. MPOC će također organizirati poseban događaj sa demonstracijom korištenja palminog ulja za kuhanje s naglaskom na hrvatskom potrošaču.

 

Oko 40% svjetske proizvodnje palminog ulja i 44% svjetskog izvoza odnosi se na Maleziju. Malezijsko palmino ulje izvozi se u više od 150 zemalja. Budući da je jedan od najvećih proizvođača i izvoznika palminog ulja i proizvoda povezanih sa palminim uljem, Malezija ima važnu ulogu u održivosti globalne potrebe za jestivim uljima i mastima.

 

Europa je jedna od glavnih odredišta za izvoz malezijskog palminog ulja, a predviđa se da će potražnja za malezijskim palminim uljem u regiji nastaviti sa rastom.

 

Nadamo se da ćete prepoznati ovu priliku i iskoristiti ju za ostvarivanje novih poslovnih kontakata sa brojnim predstavnicima tvrtki i trgovaca koji se bave izvozom palminog ulja.

 

Za seminar se možete prijaviti klikom na: http://www.palmoileurope.eu/croatia.php

 

Registracija je besplatna i otvorena do 23. kolovoza.

 

Više informacija o seminaru možete pronaći na: http://www.palmoileurope.eu

 

Veselimo se susretu u Zagrebu 31. kolovoza!