Većinski vlasnik Jadranskih Vrata d.d. - grupacija ICTSI Inc. donijela je odluku kojom je g. Wojciech Szymulewicz imenovan za novog izvršnog direktora i predsjednika uprave Jadranskih vrata d.d. (Adriatic Gate Container Terminal – AGCT).

 

Gospodin Szymulewicz na ovoj će poziciji početkom svibnja 2016. zamjeniti dosadašnjeg direktora AGCT-a, g. Alessandra Becce-a, koji je bio sa nama od veljače 2015. godine.

 

Gospodin Szymulewicz je dugogodišnji član ICTSI grupe, gdje je započeo karijeru kao IT direktor terminala u Poljskoj te na toj poziciji proveo više od 8 godina. Nakon toga je čak 7 godina u svojstvu regionalnog IT direktora za područje EMEA bio zadužen za razvoj mnogih ICTSI terminala - pa tako i AGCT-a. Posljednje tri godine obnaša poziciju Operativnog direktora u BCTu, Gdynia te aktivno sudjeluje u razvojnim projektima grupe u regiji.

 

Rođen je 1973. g. u Poljskoj, oženjen i ima troje djece.

 

Uvjereni smo kako g. Szymulewicz, uz izvrsno poznavanje AGCT-a, ICTSI grupe i industrije donosi i mnogo svježih ideja i projekata, čime će uvelike pridonijeti daljnjem razvoju AGCT-a i jačanju pozicije kao jedne od strateških kontejnerskih luka sjevernog Jadrana.