Follow Us

O ICTSI-u

Naša vizija Naš je glavni prioritet u vođenju posla biti vodeća, svjetska, lučka, upravljačka tvrtka s krajnjim ciljem stvaranja dugoročnih dioničarskih vrijednosti. Mi namjeravamo to postići predstavljajući jedan učinkovit i integrirani sustav transporta i distribucije kako bi se osigurala kompetitivna prednost naših poslovnih suradnika u svijetu trgovine. Mi smo to postigli održavajući našu reputaciju glede učinkovitosti, pouzdanosti, profesionalizma i profitabilnosti. Ako se usmjerimo na naše ciljeve i ispunimo naše obveze, vjerujemo da će to voditi ka profitabilnosti.

Mi se obvezujemo:

 • pružati vrhunsku uslugu
 • osigurati pravedan povratak dioničarima
 • osigurati odlične prilike za napredak naših zaposlenika
 • graditi uspješan, obostrano vrijedan posao s našim korporacijskim partnerima

ictsiimage

Korporacija International Container Terminal Services (ICTSI) bavi se kupnjom, razvojem, upravljanjem i poslovanjem kontejnerskih luka i terminala na svjetskoj razini. Osnovana u prosincu 1987. godine, na Filipinima, korporacija ICTSI je postala vodeći vlasnik, inovator i predvodnik u ovom području. Nakon integriranja i jačanja naše baze i brodskih operacija na međunarodnom kontejnerskom terminalu u Manili, na Filipinima, shvatili smo potencijal koji se pruža nezavisnim, međunarodnim rukovoditeljima kao nama, i započeli agresivni inozemni i domaći program širenja 1994. godine. Naši dosadašnji uspjesi potvrđuju našu sposobnost da se brzo prilagodimo različitim operativnim okruženjima i da dodamo značajnu vrijednost terminalima kojima upravljamo, poboljšavajući njihovu učinkovitost na svakoj razini. Također, imamo dokazanu sposobnost da djelujemo iznad očekivanja središnjih ili regionalnih vlada u privatizirajućim procesima, pridonoseći i rastu razvijenih tržišta i onih koji su u razvoju. Ponosimo se što smo partneri u pravom smislu te riječi s vladama u razvoju i upravljanju lučkim poslovima, oslobađajući ih pomorske, lučke imovine privatizacijom ili prodajom prijevoznih sredstava.

Naša strategija

Težimo ostati vodeći rukovoditelj kontejnerskih terminala, upravljajući strateški raspoređenim lukama diljem svijeta. Kako bi se to postiglo, namjeravamo proširiti naše aktivnosti međunarodno, dok radimo na poboljšanju našeg trenutnog poslovanja, kao i razvijati naše srodne poslove.
 • Naše kompetitivne prednosti
  Međunarodno iskustvo
  Naš menadžment odlikuje se dosadašnjim uspjesima u razvoju luke i menadžmenta u mnogim lukama diljem svijeta.
 • Najsuvremenija kompjutorska tehnologija
  Posjedujemo temeljito znanje i vještinu korištenja najsuvremenije kompjutorske tehnologije, koja nam omogućava postavljanje visokih standarda učinkovitosti za lučki menadžment.
image

 • Spremnost iskorištavanja prilika
  Odlični smo u prepoznavanju i razvijanju profitabilnih investicijskih prilika.
 • Razvijanje tržišnog cilja
  Uglavnom se specijaliziramo za razvijanje tržišnih kontejnerskih luka koje imaju najveći potencijal.
 • Stručnost u vođenju radne snage
  Imamo iskustva u upravljanju kompleksnim područjima lučkog menadžmenta ljudskim potencijalima diljem svijeta, i u pretvaranju naše radne snage u aktivnog sudionika rasta tvrtke.


Namjeravamo usmjeriti naše resurse k onom što radimo najbolje: lučkom menadžmentu, vođenju i razvoju. Ovi resursi bit će dodjeljeni i kontinuirano ponovno uloženi kako bi se poboljšala i unaprijedila naša organizacija i radna snaga, kompjutorska tehnologija, strukture koje pružaju podršku i oprema za upravljanje teretom, kako bi se osigurala svjetska klasa upravljačkih standarda u svim lukama u kojima trenutno djelujemo i u kojima ćemo djelovati u budućnosti.

Korporacija ICTSI, podružnica koja je u cjelosti u vlasništvu, upravlja našim stranim djelovanjem. Osim razvoja novih lučkh koncesija, podružnica, također, mora nadgledati funkcioniranje svih kupljenih stranih terminala. Regionalna predstavništva u Manili, Hong Kongu, Jakarti, Miamiju, Sydneyju, Knysnaji, Dubaiju i Ghanai pružaju neposednost brzog odlučivanja pri investicijskim prilikama. Korporacija ICSTI trenutno vodi aktivni program kupnje novih koncesija na terminalima u Aziji, Australiji, Indijskom potkontinentu, Srednjem Istoku, Africi, Europi te Sjevernoj i Južnoj Americi.

FaLang translation system by Faboba
 • 1
 • 2